(+34) 662 576 953
    
info@elcordelbarri.com
Cercar

Titularitat del Lloc Web.

www.elcordelbarri.com és un lloc web, el nom de domini del qual es troba registrat i és propietat de Jaume Fonollà Romero (en endavant, EL COR DEL BARRI), amb domicili a C/Francestc Layret, 114 (08911) Badalona. Contacti amb nosaltres a info@elcordelbarri.com.

La finalitat de www.elcordelbarri.com, és la d’oferir un marketplace o plataforma de venda online als comerços de proximitat.

L’accés a www.elcordelbarri.com, es gratuït. En el cas de realitzar alguna compra com a usuari, s’haurà d’atendre a les Condicions de Venda i Devolució.  Si desitja donar-se d’alta com a Comerciant, se li detallaran les condicions del Contracte de Prestació de Serveis en el moment de registrar-se efectivament com a Comerciant.

L’ús del lloc web suposa l’acceptació del que conté el present Avís Legal.

Obligacions de l’usuari.

En accedir al lloc web www.elcordelbarri.com, l’usuari es compromet a utilitzar la informació i continguts del mateix de conformitat amb el present Avís legal, amb la legislació vigent i amb les bones costums generalment acceptades i l’ordre públic, i en particular a:

  1. Actuar lleialment i de bona fe en totes les seves relacions amb EL COR DEL BARRI.
  2. Proporcionar dades verdaderes i exactes durant la seva relació contractual amb EL COR DEL BARRI.
  3. Utilitzar de forma correcta i de conformitat amb la legislació vigent, la moral o l’ordre públic, respectant el present Avís Legal i, en el seu cas, les Condicions de Venda i Devolució, establertes, així com a no permetre l’ús per tercers no autoritzats de les eines i serveis prestats.
  4. Col·laborar i posar en coneixement de EL COR DEL BARRI aquelles informacions, en especial de tipus tècnic, a les que tingui accés en l’exercici de les seves operacions i que puguin afectar o perjudicar de forma alguna a la integritat del lloc web elcordelbarri.com, el servei prestat per EL COR DEL BARRI, els seus socis, col·laboradors, proveïdors, altres usuaris o altres tercers, així com a les estipulacions del present Avís Legal, o en el seu cas, les Condicions d’Ús i contractació.
  5. No realitzar cap comanda falsa o fraudulenta. Si tinguéssim indicis raonables per els que poguéssim considerar que l’usuari ha realitzat una comanda fraudulenta, estarem autoritzats a anul·lar-la i informar a les autoritats pertinents.
  6. No cedir la seva compte d’Usuari/Comerciant ni revendre a tercers els serveis prestats per EL COR DEL BARRI.

Responsabilitat.

EL COR DEL BARRI, no podrà ser considerada responsable dels possibles danys o perjudicis que es derivin del mal funcionament de les xarxes telemàtiques que faciliten l’accés a www.elcordelbarri.com, així com tampoc de les possibles interrupcions d’accés, virus, connexions i sistemes operatius d’accés a la xarxa d’Internet. Així mateix, JAUME FONOLLÀ ROMERO, tampoc podrà ser considerada responsable dels possibles danys derivats d’actuacions il·lícites i il·legítimes de tercers aliens a JAUME FONOLLÀ ROMERO, en la transmissió de dades a través de les xarxes telemàtiques.

Continguts lloc web i enllaços a tercers.

La informació continguda en l’espai web pot no estar actualitzada en tot moment, en aquest cas EL COR DEL BARRI, no serà responsable dels possibles danys derivats d’un ús extern i/o per tercers de la informació facilitada.

EL COR DEL BARRI, es reserva el dret a poder suspendre temporalment l’accessibilitat al lloc web quan sigui necessari, sense necessitat de previ avís i així poder realitzar les actuacions de manteniment i actualització necessàries.

www.elcordelbarri.com, pot contenir enllaços i/o vincles (links) a llocs web externs de tercers el on el contingut no és atribuïble ni exigible a EL COR DEL BARRI, sent responsable el titular de cada un dels espais web accedits.

L’establiment de qualsevol hiperenllaç des de un lloc web al de www.elcordelbarri.com, haurà de realitzar-se sempre a la pàgina principal, estant prohibida la reproducció total i/o parcial dels serveis continguts en EL COR DEL BARRI, sense prèvia autorització.

Propietat industrial i intel·lectual.

Els continguts (incloent, però no de forma exclusiva, textos, logotips, imatges, dibuixos, disseny web, marques, codi font i software) del lloc web www.elcordelbarri.com es troben protegits per la legislació de propietat industrial e intel·lectual vigent i qualsevol altre normativa aplicable. L’explotació legítima dels mateixos correspon exclusivament a EL COR DEL BARRI o al seus llicenciadors, quedant totalment prohibida la reproducció i/o distribució total o parcial de qualsevol tipus de contingut per part de l’usuari i/o tercers de no existir autorització expressa per part de EL COR DEL BARRI facultant o permetent la difusió dels mateixos.

En cap cas l’accés al lloc web www.elcordelbarri.com implica permís, renúncia, transmissió, llicencia o cessió total ni parcial d’aquests drets per part dels seus titulars ni cap altre dret d’utilització, alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública, llevat que EL COR DEL BARRI autoritzi de forma expressa el contrari.

Sense perjudici de tot l’anterior, si l’usuari o un tercer estima que algun contingut del lloc web www.elcordelbarri.com pugui vulnerar drets de tercers, preguem així ho posin en el nostre coneixement a la major brevetat possible.

Comentaris i suggeriments.

Els seus comentaris i suggeriments seran ben rebuts. Li preguem que ens enviï tals comentaris i suggeriments a través del nostre formulari de contacte.

Modificació de l’Avís Legal.

El contingut en el present Avís Legal té una durada indefinida, i podrà ser modificat en qualsevol moment en atenció a la normativa vigent en cada moment i als canvis que puguin sorgir de la activitat de EL COR DEL BARRI.

Legislació i jurisdicció aplicables.

El contingut en el present Avís Legal i qualsevol de les polítiques de privacitat, cookies o normes sectorials d’aplicació es regeixen per les Lleis espanyoles vigents en cada moment. En cas de disputa o controvèrsia les parts es sotmetran a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals competents. En cas que les parts considerin necessari recórrer a sistemes alternatius de resolució de controvèrsies, com l’arbitratge o la mediació, hauran de proposar-lo i acceptar-lo expressament i per escrit en el moment en què sorgeixi la controvèrsia, i sempre en base a lo previst per la normativa d’aplicació.

Torna a l'inici
El producte s'ha afegit al carret
Obrir chat
💬 T'ajudem?
♥ EL COR DEL BARRI
Hola 👋Et podem ajudar?