(+34) 662 576 953
    
info@elcordelbarri.com
Cercar

Pipetes per a Gos contra puça, paparra i mosquit de leishmània Vectra 3D Gos. 10kg-*25kg

31.99 (IVA Incl.)

Pipetes per a Gos contra puça, paparra i mosquit de leishmània Vectra 3D Gos. 10kg-*25kg.

Antiparasitari Extern Vectra 3D. Pipetes per a gossos entre 10-25 kg

Tractament i prevenció de la infestació per puces(Ctenocephalides felisyCtenocephalidescanis). El tractament prevé la infestació per puces durant un mes. També evita la multiplicació de les puces durant dos mesos després de l’aplicació mitjançant la inhibició de l’eclosió dels ous (activitat ovicida) i mitjançant la inhibició de l’aparició d’adults a partir d’ous posats per puces adultes (activitat larvicida).
El medicament veterinari pot utilitzar-se com a part de l’estratègia de tractament de la dermatitis al·lèrgica a la picada de puces (DAPP).
Té eficàcia acaricida i repel·lent persistent contra les infestacions per paparres(Rhipicephalus sanguineusyIxodes ricinusdurante un mes, yDermacentor reticulatusde fins a tres setmanes).
Si les paparres són presents quan s’aplica el medicament, pot ser que no totes les paparres morin en les primeres 48 hores, però sí dins de la setmana. Per a l’eliminació de les paparres, es recomana utilitzar un dispositiu d’extracció de paparres apropiat.

Pipetes per a Gos contra puça, paparra i mosquit de leishmània Vectra 3D Gos. 10kg-*25kg.

Antiparasitari Extern Vectra 3D. Pipetes per a gossos entre 10-25 kg

Indicacions
Tractament i prevenció de la infestació per puces(Ctenocephalides felisyCtenocephalidescanis). El tractament prevé la infestació per puces durant un mes. També evita la multiplicació de les puces durant dos mesos després de l’aplicació mitjançant la inhibició de l’eclosió dels ous (activitat ovicida) i mitjançant la inhibició de l’aparició d’adults a partir d’ous posats per puces adultes (activitat larvicida).
El medicament veterinari pot utilitzar-se com a part de l’estratègia de tractament de la dermatitis al·lèrgica a la picada de puces (DAPP).
Té eficàcia acaricida i repel·lent persistent contra les infestacions per paparres(Rhipicephalus sanguineusyIxodes ricinusdurante un mes, yDermacentor reticulatusde fins a tres setmanes).
Si les paparres són presents quan s’aplica el medicament, pot ser que no totes les paparres morin en les primeres 48 hores, però sí dins de la setmana. Per a l’eliminació de les paparres, es recomana utilitzar un dispositiu d’extracció de paparres apropiat.

Proporciona activitat repel·lent persistent.Prevé les picades de flebotomos (Phlebotomus perniciosus), mosquits (Culex pipiens, Aedes aegypti) i durant un mes després de l’aplicació. El tractament també proporciona activitat insecticida persistent durant un mes contra els mosquits (Aedesaegypti) i la mosca de l’estable (Stomoxys calcitrans).
Composició:
Cada pipeta de 3,6 ml conté 196 mg de dinotefuran, 17,4 mg de piriproxifeno i 1429 mg de permetrina.
Excipentes: N-octil-2-*pirrilidona i N-metilpirrilidona.

Espècies de destí: Gossos.
Posologia i via d’administració

Unció dorsal puntual. La dosi mínima recomanada és de 6,4 mg de dinotefuran/kg peso, 0,6 mg de piriproxifeno/kg peso i 46,6 mg de permetrina /kg peso, equivalents a 0,12 ml del medicament veterinari per kg de pes.
Si el seu gos pesa entre 10-25 kg li correspon la pipeta de 3,6 ml
Després d’una única administració el medicament previndrà la infestació durant un mes. El tractament pot repetir-se una vegada al mes.

Contraindicacions
No usar en cas d’hipersensibilitat a alguna de les substàncies actives o a algun excipient.
No usar en gats. A causa de la seva singular fisiologia i a la incapacitat per a metabolizar la permetrina, aquest medicament veterinari no ha d’usar-se en gats. Si s’aplica a un gat, o el gat l’ingereix en llepar un gos recentment tractat, aquest medicament pot tenir efectes nocius greus.
Precaucions especials d’ús
Ha d’evitar-se el contacte del medicament veterinari amb els ulls del gos. No pot excloure’s que després del tractament s’adherís alguna paparra aïllada. Per aquesta raó, no pot excloure’s completament la transmissió de malalties infeccioses si les condicions són
favorables.
El medicament veterinari continua sent eficaç quan els animals tractats se submergeixen en aigua (per exemple en nedar o durant el bany). La immersió en aigua, repetida setmanalment durant un mes i començant 48 hores després del tractament, així com la rentada amb xampú 2 setmanes després del tractament, no afecten l’eficàcia d’aquest medicament. No obstant això, en el cas de rentada freqüent amb xampú, o de bany en les 48 hores després del tractament, la durada de l’activitat pot veure’s reduïda.
Precaucions específiques que ha de prendre la persona que administri el medicament veterinari als animals.
No menjar, beure o fumar durant la manipulació del medicament veterinari.
Rentar-se bé les mans immediatament després de l’ús.
Aquest medicament veterinari és irritant per als ulls i la pell.
Evitar el contacte del medicament amb la pell.
En cas d’esquitxada accidental en la pell, rentar immediatament amb aigua i sabó.
Si el medicament veterinari entra accidentalment en contacte amb els ulls, rentar-los amb aigua abundant.
Si persisteix la irritació en els ulls o en la pell, o si de manera accidental s’ingereix el medicament, acudeixi immediatament al metge i ensenyi-li el prospecte o l’etiqueta.
Les persones amb hipersensibilitat coneguda a algun dels ingredients han d’evitar el contacte amb el medicament veterinari.
Els nens no han d’entrar en contacte amb els gossos tractats durant almenys quatre hores després de l’administració del medicament. Per això es recomana tractar als gossos a la tarda, o abans de portar-los a fer una passejada. El dia del tractament, no ha de permetre’s que els gossos dormin juntament amb els seus amos, especialment amb nens. Els aplicadors utilitzats han d’eliminar-se immediatament i no han de deixar-se a la vista o a l’abast dels nens.
Esperar que la zona d’aplicació estigui seca abans de permetre que el gos tractat entre en contacte amb teixits o mobiliari.
En molt rares ocasions s’ha observat eritema transitori, pruïja o signes de malestar en la zona d’aplicació,
que normalment desapareixen espontàniament en les 24 hores següents a l’administració del medicament.
En molt rares ocasions s’han observat símptomes gastrointestinals com a vòmit i diarrea.
En molt rares ocasions s’han observat efectes cosmètics transitoris (aspecte humit, pèl estarrufat, amuntegat) en la zona d’aplicació, que normalment ja no s’observen passades 48 hores.
La freqüència de les reaccions adverses es classifica conforme als següents grups:
– molt sovint (més d’1 animal per cada 10 presenta reaccions adverses durant un
tractament)
– sovint (més d’1 però menys de 10 animals per cada 100)
– infreqüentment (més d’1 però menys de 10 animals per cada 1.000)
– en rares ocasions (més d’1 però menys de 10 animals per cada 10.000)
– en molt rares ocasions (menys d’1 animal per cada 10.000, incloent casos aïllats).

Ús durant la gestació, la lactància o la posada
No s’ha estudiat la seguretat del medicament veterinari en gosses durant la gestació i la lactància. L’ús del medicament veterinari en gosses gestants o en lactació o en gossos destinats a la reproducció ha de basar-se en l’avaluació beneficio/risc efectuada pel veterinari responsable.
Els estudis de laboratori efectuats amb cadascun dels components, dinotefuran, piriproxifeno o permetrina, en rates i conills, no han demostrat efectes teratogènics, tòxics per al fetus, ni tòxics per a la mare.
S’ha vist que el dinotefuran travessa la barrera sagni-llet i s’excreta en la llet.
S’ha vist que la N-metilpirrolidona, un dels excipients del medicament veterinari, és teratogènic en animals de laboratori.

 

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Pipetes per a Gos contra puça, paparra i mosquit de leishmània Vectra 3D Gos. 10kg-*25kg”

Informació del venedor

  • Nom de la botiga: LoveAnimals
  • Venedor LoveAnimals
  • Adreça: Carrer dels Arbres, 39
    08912 Badalona
    Barcelona
  • No hi ha cap puntuació
Torna a l'inici
El producte s'ha afegit al carret
Obrir chat
💬 T'ajudem?
♥ EL COR DEL BARRI
Hola 👋Et podem ajudar?