(+34) 662 576 953
    
info@elcordelbarri.com
Cercar

EL COR DEL BARRI posa a la seva disposició un servei de compra en línia que li permetrà adquirir alguns productes dels venedors registrats a la plataforma de venda online. A més, podrà gaudir de promocions, regals i ofertes especials, pensades exclusivament per a vostè.

A continuació, us convidem a revisar les Condicions Generals per Compradors que regulen la compra de productes a través d’aquesta pàgina web. No obstant això, si té algun dubte sobre les mateixes, li preguem contacti amb info@elcordelbarri.com.

 • Cobertura de l’Oferta
 • Garanties
 • Procediment de Compra
 • Moneda i impostos
 • Forma de Pagament i Seguretat
 • Transport
 • Canvis i / o devolucions
 • Registre
 • Seguretat i confidencialitat en les dades
 • Llei i jurisdicció competents

Les següents condicions regulen la venda i devolució dels productes presentats en aquesta web pels corresponents comerciants, que han acceptat regular les seves vendes amb aquestes condicions.

COBERTURA DE L’OFERTA

Els productes oferts es distribueixen a tot el món. Per a consultes, no dubti en posar-se en contacte amb el venedor, a través del mail / telèfon que figura a la seva pàgina / perfil de venedor.

GARANTIES DE COMPRA

Els articles oferts en aquesta pàgina web són una selecció de productes dels venedors que empren la plataforma EL COR DEL BARRI.

EL COR DEL BARRI i els venedors han realitzat un esforç per mostrar els colors de les peces de la forma més propera a la realitat possible. Això no obstant, el color de les peces que apareixen en pantalla pot estar subjecte a variacions depenent de la qualitat del monitor del seu ordinador. En aquest sentit, EL COR DEL BARRI no pot garantir que els colors que apareguin en el seu monitor s’ajustin fidelment a la realitat.

Les ofertes especials, promocions o descomptes seran vàlids fins a la data indicada o fins a fi d’existències.

PROCEDIMENT DE COMPRA

 1. a) Els articles que es vulguin adquirir hauran de ser seleccionats i afegits a la bossa de la compra mitjançant clic sobre la icona corresponent.
 2. b) La bossa de la compra contindrà el nom de l’article seleccionat, les unitats que es sol·liciten, el seu preu (impostos inclosos) i la de les despeses d’enviament.
 3. c) En ‘Tramitar Comanda’, es podrà realitzar la comanda com a convidat (amb la opció de crear un compte d’usuari); o bé iniciar sessió com a usuari registrat (si no havia iniciat sessió anteriorment). Les dades personals no registrades anteriorment s’incorporaran a la nostra base de dades amb l’objecte de poder processar la comanda i, si ho desitja, facilitar la realització de noves compres a EL COR DEL BARRI. De la mateixa manera, podrà accedir a les seves dades personals i a la informació de totes les seves comandes. Únicament se li enviaran comunicacions comercials i / o butlletins informatius si vosté accepta expressament. Recordeu que les dades personals s’han d’indicar amb tota exactitud per evitar confusions o incidències en l’enviament del / s article / s adquirit/s.
 4. d) Les compres es podran realitzar mitjançant pagament amb targeta de crèdit o dèbit (Visa, Maestro, AmericanExpress, Discover Card) o Paypal. No s’admetran altres formes de pagament. Per als pagaments amb targeta de crèdit o dèbit, el càrrec es realitzarà online, és a dir, en temps real, a través de la passarel·la de pagament Stripe.com, un cop s’hagi comprovat que les dades comunicades són correctes. (Veure Forma de Pagament i Seguretat).
 5. e) Confirmada la transacció, es comunicarà a través de la pròpia pàgina web el número de comanda perquè es pugui en tot moment i des de l’ordinador fer el seguiment de la mateixa.
 6. f) També s’enviarà un missatge de correu electrònic, amb una descripció de la comanda i les dades personals que hagin estat comunicades. La no recepció d’aquest missatge pot ser degut a algun problema transitori de comunicacions a la xarxa o a algun error d’escriptura en l’adreça de correu electrònic comunicada. En tots dos casos, és aconsellable que es contacti amb info@elcordelbarri.com.

MONEDA I IMPOSTOS

Els preus en aquesta pàgina web es mostren en EUROS, impostos inclosos.

L’usuari sempre coneixerà el preu i les característiques dels articles oferts prèviament a la seva adquisició, venint aquests detallats i determinats en aquest lloc web. Per a consultes sobre els productes, contacti amb el mail/telèfon del perfil del venedor.

FORMA DE PAGAMENT I SEGURETAT

Amb l’objectiu de donar la màxima seguretat a el sistema de pagament, EL COR DEL BARRI utilitza sistemes de “pagament segur” d’entitats financeres de primera línia en comerç electrònic. En aquest sentit, les dades confidencials del pagament són transmeses directament i de forma xifrada (SSL) a Stripe.com.

TRANSPORT

El transport dels articles comprats a través d’aquesta pàgina web es realitzarà a través de un servei de missatgeria extern o per qualsevol altre mitjà que asseguri la seva recepció dins del termini. Recordem que, per a enviaments fora de la península, poden fer les seves consultes enviant un correu electrònic al venedor. 

DEVOLUCIONS I/O CANVIS

El nostre objectiu és assegurar-nos que vostè estigui totalment satisfet amb la compra que realitza. Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb el producte adquirit pot sol·licitar retornar-lo al venedor en un termini màxim de catorze (14) dies, a comptar des de la data en què el va rebre en el seu domicili.

Per procedir a la devolució del producte enviat, haurà de contactar amb el venedor.

Per exercir el dret de devolució dels productes han de complir els requisits següents:

 1. No s’han d’haver usat o danyat.
 2. S’han de retornar en l’embolcall original.
 3. Contactar amb el venedor per procedir a l’enviament de la devolució.

Sempre que hi hagi respectat tots aquests requeriments, el venedor li reemborsarà l’import total dels articles adquirits.

Les despeses de transport de la devolució seran gratuïts en el cas que aquesta es produeixi a causa d’un error o defecte imputable a venedor. En cas contrari, el client s’haurà de fer càrrec de les despeses de transport de la devolució.

Si la seva devolució no pogués ser acceptada per la seva falta de conformitat amb les condicions de devolució indicades anteriorment, el venedor es posarà en contacte amb vostè.

En el cas que el venedor hagi enviat per error un article diferent al sol·licitat o que la qualitat de l’article enviat no sigui l’adequada (per defectes no originals), el venedor, un cop comprovat l’error o el defecte, abonarà els costos de transport prèvia sol·licitud a el client dels comprovants corresponents.

REGISTRE

Per comprar a EL COR DEL BARRI, l’usuari té la possibilitat de registrar-se. Les dades facilitades es guardaran a la base de dades d’EL COR DEL BARRI per processar la comanda i per realitzar amb més facilitat i rapidesa les seves properes compres.

En registrar-se, un cop identificat l’usuari a la nostra pàgina web, aquest podrà agilitzar el procés de compra i obtenir un accés més directe a les dades.

A més, els usuaris que així ho sol·licitin rebran per correu electrònic informació i publicacions d’EL COR DEL BARRI i / o dels nostres socis col·laboradors. Visiteu la nostra Política de Privacitat per a més informació.

SEGURETAT I CONFIDENCIALITAT DE LES DADES

Tota la informació facilitada pels clients d’EL COR DEL BARRI serà incorporada en una base de dades titularitat d’EL COR DEL BARRI utilitzada únicament per processar les comandes de compra, per facilitar la navegació i compra dels articles EL COR DEL BARRI; així com (si així ho sol·licita), per informar a través d’e-mail de nous productes, ofertes especials i novetats relacionades amb EL COR DEL BARRI i / o els nostres socis col·laboradors.

EL COR DEL BARRI garanteix que les dades facilitades pels clients no seran compartides amb terceres persones o empreses, llevat que consenti expressament rebre comunicacions dels nostres socis col·laboradors.

Les dades facilitades seran recollides al servidor d’EL COR DEL BARRI mitjançant protocol SSL i la seva transmissió es realitzarà de forma encriptada garantint la confidencialitat dels mateixos. El servidor reconeix automàticament: l’adreça IP, data i hora d’entrada i sortida de la pàgina web, així com els fitxers que ha descarregat.

Les dades personals rebudes, tal i com estableix la nostra Política de Privacitat, seran tractades d’acord amb el Reglament (UE) 2016/679, General de Protecció de Dades i la resta de normativa vigent a Espanya. Els usuaris d’aquesta pàgina web podran en tot moment sol·licitar accedir, rectificar, suprimir i sol·licitar la portabilitat de les dades incloses en el formulari de registre (així com limitar o oposar-se a el tractament), enviant un correu electrònic a info@joyerialquimista.com juntament amb una còpia del seu DNI / NIE / Equivalent.

UBICACIÓ DEL SERVIDOR Y JURISDICCIÓ COMPETENT

El servidor d’aquesta pàgina web es troba a la Unió Europea. Les presents condicions de compra estan sotmeses a la legislació espanyola, per tant les operacions de venda a persones jurídiques s’entendran realitzades al domicili del venedor. En cas de litigi entre les parts que puguin afectar a una persona física (consumidor), la jurisdicció competent serà la que correspongui en cada cas.

Torna a l'inici
El producte s'ha afegit al carret
Obrir chat
💬 T'ajudem?
♥ EL COR DEL BARRI
Hola 👋Et podem ajudar?