(+34) 662 576 953
    
info@elcordelbarri.com
Cercar

Qui som?

Elcordelbarri, la plataforma col·laborativa del comerç de proximitat, on connectem els comerços amb l´usuari. Per fer arribar els productes a casa amb un servei de proximitat i confiança.
Treballem amb un equip humà perquè puguis contactar amb el comerç físic on fas les teves compres.

La nostra història

Fa dos anys, va néixer la idea d´ajudar al comerç de proximitat, amb la intenció de poder donar les eines necessàries per poder evolucionar a la xarxa digital, així neix la plataforma col·laborativa elcordelbarri, per aglutinar el nostre teixit comercial de proximitat.

Ara hem decidit dur a terme aquesta idea a causa del context tan complicat en què estem vivint, amb el propòsit d´ajudar al nostre teixit de comerços on tots ens puguem sentir beneficiats.

Que fem?

Oferim, una marketplace col·laborativa, on tots els comerços puguin disposar de les mateixes eines per a continuar oferint els seus productes a tots els domicilis.

Un gran aparador, on tots els comerços podran vendre els seus productes en línia, amb un servei a domicili a tota Catalunya.

Donem, una alternativa al consumidor, perquè pugui triar un model de compra de proximitat, on podrà saber al comerç que compra i contactar si té cap dubte abans d’efectuar la compra, mitjançant correu electrònic o trucada telefònica.

Per tots els enviaments locals, el Cor del barri pensa amb fer servir una mobilitat sostenible. Amb el lema “0 emissions als nostres barris”.

Posarem un servei perquè el consumidor tingui l’opció per elegir una flota de tricicles elèctrics on podran rebre les seves comandes amb l’ECO Enviaments Ràpids i Sostenibles.

¿Vols portar el teu negoci al següent nivell?

Torna a l'inici
El producte s'ha afegit al carret
Obrir chat
💬 T'ajudem?
♥ EL COR DEL BARRI
Hola 👋Et podem ajudar?